loader

Fyll ut skjema og bestill time

Tanntrekking

Bor du i nærheten av Bærum og behøver tanntrekking av en vond tann? Tannlegene i Jarhuset har mange års erfaring, samt spesialistkompetanse innenfor periodonti, oral protetikk og oral kirurgi og medisin.

Når noen kommer til oss for en tanntrekking kan det være flere forskjellige årsaker.
Det første vi vil gjøre i en slik situasjon er å gjøre en klinisk undersøkelse, samt at vi tar røntgenbilder. På denne måten kan tannlegen eller kirurgen vurdere om det skal være en vanlig tanntrekking eller om tannen skal opereres ut. Begge behandlingene gis naturligvis med lokalbedøvelse slik at du opplever minst mulig smerte under tanntrekking. Bestemmer vi oss for å operere ut tannen, brettes tannkjøttet til side og vi fjerner noe av benet som omgir tannen, av og til deler vi den. Det hele er over ved at såret renses og lukkes med et par sting.

Det er også mange som kommer til oss for fjerning av visdomstenner. Disse tennene kommer gjerne mellom 18 og 25 års alderen og normalt sett er problemet at det er for liten plass bak i tannrekken slik at de ikke bryter frem, noe som igjen kan føre til problemer med karies, rotbetennelser og utvikling av cyster. I noen tilfeller fjernes visdomstenner med alminnelig tanntrekking, men i andre tilfeller er det beste å operere.

Dersom du har spørsmål om tanntrekking eller ønsker å bestille en undersøkelse, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon 67 53 63 72 eller bruk kontaktskjemaet her på sidene.
loader