loader

Fyll ut skjema og bestill time

Oral kirurgi og medisin

Har du behov for oral kirurgi i Bærum? Tannlegene i Jarhuset har lang erfaring og vi er spesialister innenfor blant annet periodonti, oral protetikk og oral kirurgi og medisin. Det er ikke nødvendig med en henvisning for å bli behandlet av oss, men skulle du ha en egen fast tannlege ber vi gjerne om en henvisning slik at vi kan samarbeide og dele informasjon om din tannhelse. På denne måten har vi best mulig grunnlag til å ta de rette beslutningene for dine tenner, sammen med deg.

Eksempler på oral kirurgi som vi utfører er fjerning av visdomstenner, implantatbehandling, større og mindre rekonstruksjoner, cysteoperasjoner og alvorlige akutte situasjoner. Ved protetisk behandling bruker kontoret utelukkende norske tannteknikere. Alle operasjoner blir naturligvis gjennomført med lokalbedøvelse.

Gjennom mange år har vi samlet kompetanse slik at du kan gå til oss uansett om du skal på en halvårskontroll med en av våre tannpleiere eller du behøver oral kirurgi. Vi har direkteoppgjør med HELFO slik at du enkelt får gjennom de refusjonene du har krav på. Det er også enkelt å ta turen til Tannlegene i Jarhuset da vi ligger tett på all offentlig transport og vi tilbyr også gratis parkering til våre pasienter.

Dersom du har et akutt behov for oral kirurgi anbefaler vi at du kontakter en tannlege så hurtig du kan. Selv om akuttbehandling ofte er midlertidig, betyr det mye at vi får satt i gang med behandlingen så tidlig som mulig.

Har du spørsmål angående oral kirurgi eller ønsker du å booke en time til undersøkelse, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefonnummer 67 53 63 72 eller bruk kontaktskjemaet her på våre nettsider.
loader