loader

Fyll ut skjema og bestill time

Tannerstatning - Flere muligheter

Det finnes i all hovedsak fire typer tannerstatning, nemlig krone/bro, implantatbasert erstatning, fast erstatning eller en avtagbar protese. Tannlegene i Jarhuset har i flere år bygget opp kompetanse slik at du kan finne både spesialister, allmenntannleger og tannpleiere under ett og samme tak.

Dersom du ønsker en tannerstatning vil vårt første skritt være å få deg inn på en forundersøkelse der vår spesialister kan ta røntgenbilder og personlige undersøkelser. Sammen med deg vil finne fram til en tannerstatning som passer for deg ut fra din situasjon.

En fast tannerstatning innebærer at vi bygger nye kunstige tenner på røttene som er igjen etter at tannkronen har blitt ødelagt. Her er det flere typer restaurering man velger mellom og det er fylling, innlegg eller krone. Hva man velger avhenger av om det er et hull i en tann eller en fylling som skal skiftes.

Våre spesialister kan utføre både større og mindre rehabiliteringer, da naturligvis etter myndighetenes godkjente retningslinjer. Gjennom et direkteoppgjør med HELFO sørger vi alltid for at pasientene får den refusjon de eventuelt er berettiget til.
Det er ikke nødvendig med henvisning for å få tannerstatning hos oss, men dersom du har en fast tannlege ønsker vi dette, da det blir lettere å samarbeide med denne.

For oss er det viktig å ha så mye informasjon om din tannhelse som mulig. Har du spørsmål i forbindelse med tannerstatning eller ønsker du å bestille en time til forundersøkelse, er det bare å ringe telefon 67 53 63 72 eller bruk skjemaet her på våre nettsider.
loader