loader

Fyll ut skjema og bestill time

Trekke en visdomstann

Har du behov for å trekke en visdomstann? Tannlegene i Jarhuset har lang erfaring med å fjerne visdomstenner og vi sørger for å gjøre det så smertefritt som mulig.

Det er normalt at man opplever behov for å trekke en visdomstann når man er mellom 18 og 25 år gamle. Grunnen til at visdomstenner skaper problemer er at det kan være for liten plass bak i tannrekken slik at de ikke bryter fram på normal måte.
Dette vil gjerne utvikle seg videre til infeksjoner og andre problemer som karies, rotbetennelser og utvikling av cyster. I noen tilfeller kan vi trekke din visdomstann med en enkel tannuttrekning, mens vi i andre tilfeller må ty til kirurgi og operere tannen ut.

Dersom du er usikker på hvorvidt du behøver å trekke din visdomstann eller ei, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt så avtaler vi en time til røntgenbilde og undersøkelse. Som med alle situasjoner angjeldende tannhelse, er det alltid best å være tidlig ute med å trekke visdomstann innen det blir et større problem. Derfor anbefaler også at alle kommer innom til en rutineundersøkelse med jevnlige mellomrom.

Tannlegene i Jarhuset har spesialistkompetanse innen periodonti, oral protetikk og oral kirurgi og medisin. Med andre ord kan du trygt komme til oss uansett hva ditt tannproblem gjelder.

Har du spørsmål om å trekke visdomstann eller ønsker du å bestille en undersøkelse, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon 67 53 63 72 eller bruk kontaktskjemaet her på siden.
loader