Invisalign

invisalign tannregulering pa tennene

Hva er Invisalign?

Invisalign er en avtakbar, usynlig tannregulering for voksne. En enkel og komfortabel måte å regulere tennene på.

Hvordan fungerer Invisalign?

Invisalign er et system for kjeveortopedisk behandling med gjennomsiktige skinner. Personlig tilpassede skinner retter opp tennene uten behov for fast tannregulering.

Ved første besøk vil tannlegen gjøre en vurdering av tennene dine og ta bilder som avgjør om Invisalign kan hjelpe deg med å få de tennene du ønsker. Deretter presenterer tannlegen en behandlingsplan for deg, med informasjon om hvordan behandlingen gjøres, hvor lang tid den tar og hva det koster.

invisalign tannregulering

Behandlingen vil bestå av et antall gjennomsiktige skinner som skal brukes hver dag, du begynner med de første skinnene for deretter å bytte til nye skinner hver 14 dag. For best resultat er det viktig at man bruker skinnene hele døgnet, og at de tas av kun ved spising og tannpuss.

Hvor mange skinner du trenger og hvor lenge du skal bruke dem kommer an på hvor mye som skal endres på tennene dine. Når behandlingen er ferdig anbefales en metallstreng (retainer) på baksiden av tennene for å forhindre at tennene glir tilbake, eventuelt kan man bruke en spesialtilpasset skinne om natten den første tiden etter ferdig behandling.

Invisalign vs ClearCorrect

Invisalign og ClearCorrect er i prinsippet det samme med at det begge systemer bruker gjennomsiktige skinner for å korrigere feilstilling av tenner. Invisalign er det originale systemet og har vært lengst på markedet, omlag 10 år lenger enn ClearCorrect. Invisalign har også sitt eget patent på materialet i de gjennomsiktige skinnene som ikke er å finne hos andre leverandører.

Er Invisalign bra?

Ja, Invisalign er ikke bare usynlig tannregulering, det er også et internasjonalt online program hvor tannleger, spesialister og tannteknikere samarbeider for å gi deg den beste behandlingen.

Prøv ditt nye smil på under 60 sekunder!

Du er bare et øyeblikk unna å se hvor flott ditt nye smil kan bli. Følg oppskriften under:

  1. Klikk her
  2. Ta en selfie
  3. Se resultatet

Hvor mye koster Invisalign?

Prisen avhenger av hvor mange skinner som er nødvendig for å oppnå ditt ønskede resultat. Etter første konsultasjon lages det et kostnadsoverslag som du tar stilling til før behandlingen eventuelt settes i gang.

Bestill time for en uforpliktende vurdering for å se ditt nye smil.

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.