Tannlege i Bærum

tannlege i Bærum

Tannlegene i Jarhuset

Oppdag Tannlegene i Jarhuset – Ditt beste valg for tannbehandling i Bærum

Trenger du pålitelige og erfarne tannleger i Bærum, er Tannlegene i Jarhuset er godt valg. I denne artikkelen tar vi en nærmere titt på tjenestene som tilbys hos Tannlegene i Jarhuset i Bærum, og hvorfor så mange i Bærum foretrekker denne klinikken.

Om Tannlegene i Jarhuset

Tannlegene i Jarhuset er en allmenn- og spesialistklinikk på Jar i Bærum. Klinikken holder til i det gule, karakteristiske 30-talls funkishuset midt i Jar-krysset. Det har vært tannlege der i over 50 år, men forskjellen er stor fra datidens enkeltmannsklinikk i små lokaler til den store moderne spesialistklinikken det nå er.
Adkomsten er enkel med buss, t-bane eller trikk. Benyttes egen bil er det rikelig med gratis parkering.

Flere tannlegeklinikker har den senere tiden solgt seg til kjeder. Dette er store internasjonale selskaper som styrer drift og aktivitet på klinikkene. Tannlegene i Jarhuset er, og skal fortsette å være, en selvstendig klinikk hvor eierne jobber på huset. Det er flere spesialister på klinikken og det er investert i alt av nødvendig teknisk utstyr for å kunne tilby behandling av fremste kvalitet.

Tannlegene i Jarhuset tilbyr et bredt spekter av behandlinger:

Hvorfor velge Tannlegene i Jarhuset

Ved å ha flere spesialister under samme tak kan Tannlegene i Jarhuset tilby en helhetlig tannbehandling i et tverrfaglig samarbeid. Utfordrende problemstillinger belyses i ukentlige spesialistmøter slik at pasientene til enhver tid kan være trygge på at de får den beste behandlingen.

Foruten spesialiseringer og lang erfaring så er flere av behandlerne ved Tannlegene i Jarhuset tilknyttet forskningsmiljøet ved Universitetet i Oslo - gjennom doktorgradsarbeid og undervisning. Dette resulterer i høy kvalitet, kontinuerlig faglig oppdatering og nyorientering innen innovasjon og utvikling. Målet er å tilby den beste tannhelsetjenesten i Bærum.

Tilbakemeldinger fra kunder

Basert på Google Rating

UTMERKET
523 anmeldelser
Sten Anders Berge
Sten Anders Berge
1. Mai, 2024.
Veldig bra.
Ninni Roald
Ninni Roald
30. April, 2024.
Hyggelig mottakelse. God informasjon underveis og i etterkant. Rask og effektiv behandling. God kommunikasjon mellom Dag i Jarhuset og min faste tannlege.
elena hidalgo Furseth
elena hidalgo Furseth
30. April, 2024.
Jeg har utrolig tannlege skrekk, men Dag er den beste virkelig. Tusen takk!
Torhild Linnea Olsen
Torhild Linnea Olsen
29. April, 2024.
Julie fantastisk hyggelig og dyktig tannlege, meget behagelig besøk Idag 😀
Hans Justad
Hans Justad
29. April, 2024.
Koselig sted å hyggelige tannleger
Mikkel Bay Vold
Mikkel Bay Vold
26. April, 2024.
Alltid bra her. Hyggelig og profesjonell atmosfære. Så bra et tannlegebesøk kan være.
kjersti kviseth
kjersti kviseth
26. April, 2024.
Blide serviceinnstilte ansatte, presise, gode forklaringer fra tannlegen, rask og presis behandling.
Øyvind Kvamme
Øyvind Kvamme
25. April, 2024.
Etter en bra og informativ konsultasjon ble vi enige om å trekke en visdomstann. Behagelig tannlege som snakket meg gjennom hele prossessen. Fikk også god informasjon om hva jeg skal gjøre og ikke gjøre for at det ikke skal bli komplikasjoner i dagene etter inngrepet. Anbefaler Dag Tvedt.
Irene Kvilvang
Irene Kvilvang
25. April, 2024.
Arve Egge
Arve Egge
24. April, 2024.

Akutt tannbehandling

Ved akutte behov som tannverk, knekte tenner, mindre ansiktstraumer eller infeksjoner vil smertelindring være første prioritet. Vi vil deretter individuelt tilpasse videre behandling etter dine behov.

Vi er et profesjonelt team med mange spesialister, lokalene er lett tilgjengelige, utstyret er state-of-the-art, og vi har en pasientfokusert tilnærming.

Vi tar mål av oss å være Bærums mest populære tannklinikk.

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.