Tannlege i Bærum

tannlege i Bærum

Tannlegene i Jarhuset

Oppdag Tannlegene i Jarhuset – Ditt beste valg for tannbehandling i Bærum

Trenger du pålitelige og erfarne tannleger i Bærum, er Tannlegene i Jarhuset er godt valg. I denne artikkelen tar vi en nærmere titt på tjenestene som tilbys hos Tannlegene i Jarhuset i Bærum, og hvorfor så mange i Bærum foretrekker denne klinikken.

Om Tannlegene i Jarhuset

Tannlegene i Jarhuset er en allmenn- og spesialistklinikk på Jar i Bærum. Klinikken holder til i det gule, karakteristiske 30-talls funkishuset midt i Jar-krysset. Det har vært tannlege der i over 50 år, men forskjellen er stor fra datidens enkeltmannsklinikk i små lokaler til den store moderne spesialistklinikken det nå er.
Adkomsten er enkel med buss, t-bane eller trikk. Benyttes egen bil er det rikelig med gratis parkering.

Flere tannlegeklinikker har den senere tiden solgt seg til kjeder. Dette er store internasjonale selskaper som styrer drift og aktivitet på klinikkene. Tannlegene i Jarhuset er, og skal fortsette å være, en selvstendig klinikk hvor eierne jobber på huset. Det er flere spesialister på klinikken og det er investert i alt av nødvendig teknisk utstyr for å kunne tilby behandling av fremste kvalitet.

Tannlegene i Jarhuset tilbyr et bredt spekter av behandlinger:

Hvorfor velge Tannlegene i Jarhuset

Ved å ha flere spesialister under samme tak kan Tannlegene i Jarhuset tilby en helhetlig tannbehandling i et tverrfaglig samarbeid. Utfordrende problemstillinger belyses i ukentlige spesialistmøter slik at pasientene til enhver tid kan være trygge på at de får den beste behandlingen.

Foruten spesialiseringer og lang erfaring så er flere av behandlerne ved Tannlegene i Jarhuset tilknyttet forskningsmiljøet ved Universitetet i Oslo - gjennom doktorgradsarbeid og undervisning. Dette resulterer i høy kvalitet, kontinuerlig faglig oppdatering og nyorientering innen innovasjon og utvikling. Målet er å tilby den beste tannhelsetjenesten i Bærum.

Tilbakemeldinger fra kunder

Basert på Google Rating

UTMERKET
310 anmeldelser
Jeff Morton
Jeff Morton
13. Oktober, 2023.
maria sand
maria sand
12. Oktober, 2023.
trego ogert
trego ogert
11. Oktober, 2023.
Arild Solbakken
Arild Solbakken
11. Oktober, 2023.
Birgithe Teige
Birgithe Teige
11. Oktober, 2023.
God mottagelse, god behandling og god informasjon om hva jeg skal gjøre framover. Fornøyd:)
Jon Martin Birkeland
Jon Martin Birkeland
11. Oktober, 2023.
Mads Johansen
Mads Johansen
10. Oktober, 2023.
Dette var en veldig fin opplevelse.ble mottatt av hyggelige folk og Dag var enormt flink. God på å gi informasjon hele veien om hva som ble gjort og alt ble en smertefri opplevelse. Anbefales på det sterkeste!
Ole Marius Bakke
Ole Marius Bakke
10. Oktober, 2023.
Siv Slind
Siv Slind
10. Oktober, 2023.
Maria Lundin Harjen
Maria Lundin Harjen
9. Oktober, 2023.

Akutt tannbehandling

Ved akutte behov som tannverk, knekte tenner, mindre ansiktstraumer eller infeksjoner vil smertelindring være første prioritet. Vi vil deretter individuelt tilpasse videre behandling etter dine behov.

Vi er et profesjonelt team med mange spesialister, lokalene er lett tilgjengelige, utstyret er state-of-the-art, og vi har en pasientfokusert tilnærming.

Vi tar mål av oss å være Bærums mest populære tannklinikk.

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.